News

CANTA I EXPLICA

Amb aquesta webquest, adreçada a Cicle Superior de Primària volem apropar la cançó catalana als nois i noies de cicle superior de primària, motivar-los per atrevir-se a crear lletres per a fer cançons i fer-ho treballant en equip i gaudint de la feina.

Aquesta webquest respon a la necessitat de treballar la llengua catalana d’una forma vivenciada tot fent que els nens i nenes s’adonin que poden expressar històries i sentiments a través d’un altre llenguatge que els hi és també molt proper: la música.

Totes les activitats es poden treballar amb qualsevol tipus d’alumnat però l’origen de les mateixes ha sorgit de l’alumnat nouvingut i d’origen immigrant que tenim a l’escola. Volem, amb aquesta webquest, que els nens i nenes vegin que el català no és només una llengua que es treballa a l’escola sinó que té vida per ella mateixa, que té ritme i que sobretot la parla ( i la canta!) molta gent en aquest país.

El plantejament és el treball per competències tot seguint estratègies metodològiques que ajudin als nens i nenes a fer recerca, transformar la informació i crear nous continguts tot utilitzant les eines TAC. 

CANTA I EXPLICA

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *