Portada

 

CRÈDITS

Aquesta webquest està basada en una anterior, la "Webquest Dins d'un còmic", pel que fa al treball del còmic i agafa els suports de la webquest "Històries viscudes, històries de vida" pel que fa a la preparació d'una entrevista, ambdues elaborades per Anna Pérez.

A més a més hem d'agrair a diferents persones gràcies a les quals anem aprenent i ens ajuden a millorar la nostra feina:

Als integrants de la Comunitat catalana de webquest, gent compromesa en millorar l'educació dia a dia, sobretot la Carme Barba i el Sebastià Capella.

Diverses persones que a través dels seus escrits i articles ajuden en la reflexió de l'ús didàctic de les webquest.

També ha estat possible perquè m'he dedicat un temps a mirar quines webquest es dedicaven a treballar el còmic, i cal dir que he agafat idees de la webquest per aula d'acollida de secundària Som els protagonistes d'un còmic de la Núria Alart.

He d'agrair als creadors de les webs Comic de P. Ribas i Treballem i juguem amb el còmic de la Isabel Magrans pel gran valor didàctic de les seves webs.

I evidentment a Bernie Dodge, creador del recurs didàctic anomenat WEBQUEST, i d'on podem baixar una plantilla per a realitzar webquest.