News

VIATGE PER EUROPA

Aquesta és la primera webquest de l’Anna Pérez. Malgrat hi hagi coses obsoletes és una bona proposta que es pot fer servir de forma actualitzada:

La Webquest: Viatge per Europa! està pensada per a l’alumnat de cicle superior de Primària.

Proposa que els nois i noies d’aquesta edat facin una guia turística a partir de decidir un itinerari concret.

Caldrà que l’alumnat aprengui a dominar eines de presentació multimèdia: fer una presentació amb el Power Point i/o presentar l’itinerari a partir de la creació d’una web amb el Dreamweaver.

Per assolir l’objectiu del projecte, que es planteja com un treball col·laboratiu, cal que els aprenents utilitzin de manera guiada la xarxa com a font d’informació, conjuntament amb altres recursos documentals.

Es treballa de forma interdisciplinar: els continguts i les habilitats de l’àrea de llengua catalana, especialment aquelles que fan referència a la cerca i processament d’informació, i de l’àrea de ciències socials, pel que fa a la lectura de mapes i el coneixement del continent europeu.

Així mateix, a través de l’ús de la web com a font d’informació i la utilització d’un programa de disseny de pàgines web, en concret el Dreamweaver 4, el projecte potencia el desenvolupament de la Competència TIC dels aprenents.

http://espaididactic.cat/webquest/webquesteuropa/index.htm

Imatge extreta de: https://es.wikipedia.org/wiki/Europa

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *